Calatorie cu Stil
Condividi su Facebook   Seguimi su Instagram   Seguimi su Skype   Seguimi su Youtube   Seguimi su Twitter   Seguimi su Google Plus   Seguimi su Pinterest

The Men With Style

 

Ador pur și simplu să călătoresc…să descopăr locuri noi și să întâlnesc oameni frumoși din toate parțile lumii. Probabil vă gandiți cum se împacă moda cu blogul și călătoriile? Aș zice perfect.

Noțiunile de modă mă fac să mă simt în largul meu, să fiu mereu pregătit pentru orice eveniment din împrejurare, blogul este locul unde puteți găsi impresiile și fotografiile mele, pe care le pot împărtăși cu voi, cu mare drag, iar călătoriile îmi dau inspirația necesară în munca pe care o fac.

Cea mai recentă vacanță a mea a fost în Delta Dunării.

Așa cum bine știu unii dintre voi, locuiesc în Roma, iar drumul până în Delta este unul destul de anevoios.

După doua ore de zbor cu avionul și km întregi parcurși cu mașina de la București în Delta Dunării, am ajuns în sfârșit la destinație.

Cu cât mă apropiam de resort, peisajul îmi fura privirea, aveam senzația că aparțin locului. Natura este încântătoare, fauna variată, te fac să te simți ca într-un mic paradis ascuns de restul lumii.

Localnicii sunt ospitalieri și dornici să te facă să te simți cât mai în largul tău. Poveștile lor, pe înserat, îți amintesc de vremurile de demult și îți deschid ușa către un trecut și un prezent liniștit, departe de aglomerația și haosul cu care suntem obișnuiți zi de zi.

Majoritatea restaurantelor din zonă au la bază specialitățile din pește, sunt tradiționale și rustice, iar mâncarea foarte gustoasă.

Plimbările cu barca, ore în șir, aerul încă nepoulat din zonă, fauna și vegetația care se află într-o armonie perfectă, te fac să te îndrăgostești de aceste meleaguri.

În sejurul meu nu m-am dezlipit de aparatul de fotografiat, pentru a putea imortaliza acest mic “paradis” , iar alegerea unui outfit lejer m-a făcut să mă simt în largul meu.

Mi-au rămas în suflet povestirile localnicilor, tradițiile păstrate în această zonă, liniștea și pacea care domnesc peste aceste meleaguri, încă neatinse de tumultul marilor oraș

All rights reserved © Marian Manciu - Design & Development by Tofan Lucian