MARIAN MANCIU

fashion blogger

PITTI IMMAGINE UOMO 93 - REZUMATUL UNEI EXPERIENȚE EXTRAORDINARE

Cum v-am obișnuit, și anul acesta am avut marea plăcere de a începe anul cu o mare energie, stare de bine și pozitivitate prin cadrul evenimentului dedicat modei masculine Pitti Immagine Uomo la Florența.

 

După două zile pe care le-am petrecut în căutarea outfit-urilor potrivite, am reușit, zic eu, să pun la punct niște ținute foarte interesante, fiind în sfârșit mulțumit de mine însumi. Dar cum bine știm, mereu este loc de mai bine.

 

Experiența mea începe Luni 8 Ianuarie.

De dimineață am luat trenul spre Florența iar după o călătorie de două ore am ajuns la Hotel. Pe străzile orașului Tuscan se auzeau sunetele valizelor, întâlneam oameni bine îmbrăcați: Pitti Uomo intrase deja în toate colțurile și emana o energie de nedescris!

După check-in am făcut un duș rapid iar apoi a urmat nelipsita întâlnire la cafeaneaua Colle Bereto unde împreună cu toți prietenii de aici ne-am revăzut cu cei veniți din România special pentru acest târg.

 

În prima seară la Florența am avut ocazia să îi întâlnesc pe László Nagy, omul din spatele „Stil Masculin”, Cătălin Botezatu, Monica Munteanu, Denis Radu, Dan Costache - „The Urban”. Am servit împreună un pahar de vin și am vorbit despre ținute, orarele de întâlnire și tot ceea ce înseamnă pregătirea pentru prima zi a evenimentului.

MARȚI

Outfit:

 

Pălărie: Borsalino

 

Cămașă: Paul Taylor

 

Cravată: Paul Taylor

 

Pantaloni: David Naman

 

Pantofi: Empresa

 

Mănuși: Empresa

 

Haină: Zara

 

Accesorii: Paul Taylor

MIERCURI

Outfit:

 

Bască: Levi’s

 

Sacou: Empresa

 

Pantaloni: David Naman

 

Pantofi: Empresa

 

Manta: Zara

 

Accesorii: Zara

Joi a fost o zi mai neplăcută deoarece ploua iar acest lucru ne-a făcut să ne retragem prin localuri unde am râs, povestit, glumit. În a doua-a parte a zilei m-am plimbat printre stand-urile târgului unde am putut găsi multe piese din noile colecții vestimentare.

JOI

Outfit:

 

Pălărie: Borsalino

 

Pantaloni: David Naman

 

Bluză: Massimo Duti

 

Sacou: Zara

 

Trench: Burberry

 

Eșarfă: Paul Taylor

Probabil ați observat că pentru fiecare dintre cele trei zile am ales ca brand pentru pantaloni David Naman, asta pentru că sunt printre singurii care se așează frumos pe corp și au o croială deosebită, plus maximă comoditate.

 

Indiferent de vreme totuși Pitti reprezintă o experientă unică pentru că în acele trei zile acest târg îți dă un impuls atât de mare încât dacă pe tot parcursul anului suntem mereu în căutarea unui outfit potrivit, aici adrenalina și încărcarea emoțională îți dau idei incredibile!

 

După eveniment am început să primesc de la prieteni mesaje prin care mă felicitau pentru aparițiile la anumite posturi TV sau pe Social. Asta m-a făcut să mă simt foarte bine și să îmi dau seama că ținutele alese de mine au fost apreciate.

 

Vă las, vă aștept pe blogul meu în continuare pentru că anul acesta este plin de noutăți care, sper eu, o să vă placă!

 

Nu uitați: Be the best you can be!