NovemBeard, un eveniment de excepție!

MARIAN MANCIU

fashion blogger

NOVEMBEARD, UN EVENIMENTR DE EXCERPȚIE!

 

Sunt onorat să particip, marți, 29 noiembrie 2016, incepand cu orele 20:45 la cea de a IV-a editie NovemBEARD, in LOFT (Metropolis Center, West Wing, Building A, parter) București. Gazda evenimentul este Ionuț Sava și va fi prezentat de către Gina Pistol și Cosmina Pasarin.

NovemBEARD se sărbătorește in fiecare an in luna Noiembrie în intreaga lume de către barbații bărboși și bărbații care pentru o lună decid să-și lase barba să crească in scop caritabil.

La prima ediție acest eveniment a strâns peste 10.000 de lei care s-au donat copiilor ce sufera de autism, iar a II-a ediție a strans peste 9000 lei donati Parohiei“Pogorarea Sfantului Duh – Sfantul Nicolae – Militari”.

La eveniment vor fi participa barbați cu barbă din diverse domenii precum: fashion, fotografie, regie, teatru, film, business, design, muzică.

 

Ediția din acest an îi are ca parteneri principali pe Philips Home Living, care ne-au obișnuit deja cu o gamă de produse dedicate purtătorilor de bărbi cool, care au nevoie de cele mai performante produse pentru un look cât mai original.

Bărbati de renume cu barbă vor scoate la licitație un obiect cu caracter personal si valoros pentru ei, pe care publicul il poate achiziționa.

Toți banii stransi din urma acestei licitații vor fi donați Centrului rezidențial al Fundatiei Sfanta Macrina, o casă pentru 34 de copii, pentru care se dorește reintegrarea școlară, socială si familială.