Don’t forget to smile

MARIAN MANCIU

fashion blogger

Înlătura gândurile negative, încearcă să fii mai bun cu tine şi cu ceilalati, nu te strădui să copiezi pe cei din jurul, ci fii mereu tu însuţi.

Îngrijeşte-te de aspectul tău fizic, mănâncă sănătos şi acordă-ţi cât mai mult timp ţie.

Aspectul exterior trebuie să fie direct proporţional cu interiorul tău, aşa că pe lângă aspectul tău fizic, trebuie să ai grijă şi de starea ta de spirit.

Găseşte mereu în tine puterea de a zâmbi şi a merge mai departe, indiferent de situaţia în care te afli şi nu în ultimul rând învaţă să fii recunoscător pentru ceea ce ai.

 

“Nu înceta niciodată să zâmbeşti, nici chiar atunci când eşti trist, pentru că nu se ştie cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău.” (Gabriel Garcia Marquez)

 

De cele mai multe ori problemele cotidiene ne fac să devenim mai nervoşi, îngrijoraţi, abătuţi şi lipsiţi de energie.

Tumultul societăţii în care trăim, goana după bani şi succesul profesional, ne fac să pierdem din vedere esenţa lucrurilor mici.

Atunci când eşti deprimat sau cu moralul la pământ, nu uita că pentru orice problemă există o rezolvare, că după furtună iese întotdeauna soarele.

“Ziua bună se vede de dimineaţă”, zice o vorba din popor. Aşa că tu, dragă cititorule, începe ziua cu o stare de spirit pozitivă şi cu un zâmbet larg.

Ieri ai avut o zi groaznică la serviciu, te-ai certat cu iubita, toate lucrurile ţi-au mers pe dos? Nu conteaza, azi e o nouă zi…aşa că aranjează-te cât mai bine, alege din şifonier o piesă vestimentară, care te face să arăţi perfect, gândeşte pozitiv şi caută în tine dorinţa de a fi cel mai bun.