Curățenie în dulap

MARIAN MANCIU

fashion blogger

Curățenie în dulap

 

 

Dulapul tău este mereu aglomerat și plin de lucruri pe care nu le-ai purtat niciodată, tricouri rupte, cămăși care nu te mai încap și pulovere care nu-ți mai sunt pe plac?

Am soluția potrivită pentru tine: curățenie în dulap. Scapă de lucrurile care nu îți mai sunt necesare. Ținând cont că a venit primăvara și trebuie să facem schimbul de haine groase cu cele subțiri, hai să facem o curățenie generală prin șifonier.

 

Pregătește o cutie lângă tine și pune în ea ce crezi că numai ai nevoie, ce ți-a rămas mic sau ce nu-ți mai place. Totodată poți face o faptă bună și să dai hainele uzate persoanelor nevoiașe.

Pune deoparte hainele de culori închise și reîmprospătează șifonierul cu culori vii, cămași înflorate, tricouri albe, sacouri deschise și nu uita că must have-ul de anul acesta sunt pantalonii albi. De asemenea, trebuie să acordați atenție maximă accesoriilor și să aveți neapărat o pălărie, o șapcă și o pereche de pantaloni scurți.

Hainele așează-le pe umerașe din lemn, pentru că sunt mult mai indicate ca cele din fier de la curățătorie. Iți poți organiza șifonierul si dulapurile pe compartimente, o parte numai pentru cămăsi, o alta pentru pantaloni, costume și sacouri, iar alta pentru tricouri și haine pe care le porți zi de zi, fie pentru când ieși în oraș cu prietenii.

Chiar dacă ți se pare un pic greu, sunt convins că rezultatul te va face să îți dai seama că a meritat efortul.

Nu uita după ce ai terminat de aranjat toate hainele din șifonier să adaugi odorizante sau pliculețe parfumate pentru a da un miros plăcut și de aer proaspăt acestora.

Odată ce a făcut ordine în casă și în șifonier,te vei regăsi perfect într-un spațiu ordonat și simplu, perfect pentru a te simți în largul tău și pentru a te întoarce seara cu drag acasă.