Cum să ne îmbrăcăm de Valentine’s Day

MARIAN MANCIU

fashion blogger

CUM SĂ NE ÎMBRĂCĂM DE VALENTINE'S DAY

 

Alegerea ținutei de Valentine’S Day, sărbătoarea îndrăgostiților, nu este atât de ușoară pentru mulți dintre noi.

Important este să ne simțim în largul nostru și să sărbătorim Ziua Îndrăgostiților cu persoana iubită. Întâlnirea ar putea avea loc intr-o locație elegantă, într-un loc mai puțin formal, sau chiar la cinema.

O cină formală de Ziua Îndrăgostiților este o raritate, dar dacă este cazul, alegerea unei ținute potrivite este importantă.

Regulile sunt puține și simple: selectează costumul albastru din dulap, cel mai elegant și combină-l cu o cămașă albă cu manșete franceze și papion. Este o combinație clasică și infailibilă, potrivită în orice situație. În cazul în care evenimentul are un dress code black, opteză pentru un smoching negru.

Dineul informal poate fi o cină pentru două persoane la un restaurant romantic, dar nu deosebit de provocator. În acest caz, codul vestimentar potrivit prevede un aspect mai casual, alcătuit dintr-o o pereche de pantaloni casual adecvați pentru o cămașă și un sacou.

Culorile pot fi kaki, bleumarin, gri și maro. Pentru un aspect original, adăugați o batistă de buzunar la sacou. Trebuie să acorzi o atenție deosebită la încălțăminte.

Fără îndoială, o pereche perfectă de mocasini maro, este alegerea perfectă.

 

Dacă optați o seară la cinema, vă sugerez o ținută simplă și casual. Este recomandabil să se poarte un sacou, dar nu este necesar. O pereche de pantaloni casual combinați cu un tricou și eventual o pereche de ghete sau cizme. Ca alternativă, puteți opta pentru un cardigan sau un pulover pe gât.

Cel mai important este să petreceți seara de Valentine’s Day, alături de persoana iubită și să vă simțiți în largul vostru.