Ce să purtăm în noaptea de revelion...

MARIAN MANCIU

fashion blogger

Ce să purtăm în noaptea de revelion? Alegerea ținutei pentru o astfel de ocazie este una dintre cele mai dificile, deoarece cu siguranță vreți să arătați perfect.

Iată câteva sfaturi și idei pentru bărbați:

1. Vestă și pantaloni: puteți abina o pereche de pantaloni de culoare negru sau gri, cu o vestă. Sub vestă o camașă alba şi o cravată neagră. Vă recomand pantofi ușor lucioși de culoare neagră. Un amestec de eleganță, îmbogăţit cu un dram de stil sport casual, datorită vestei, vă va da un plus de originalitate și vă va scoate din anonimat.

 

2. Costumul negru: dacă optezi pentru un costum, alege-l de culoare negru. Pentru costum puteți abina o camașă cu model sau o camașă albă cu o cravată subțire, de o singură culoare gen: negru, bordeaux sau gri închis.

3. Sacoul de catifea este un clasic care nu se demodează niciodată. Dacă doriţi să fiți super eleganți, pantolonii trebuie să fie de culoare negru, iar accesoriul care completează această ținută este papionul.

În alegerea ținutei trebuie să ținem cont de locația, unde petrecem cumpăna dintre ani: dacă este un restaurant elegant, dacă îl facem acasă cu prietenii sau dacă participăm la un concert în aer liber.

Multe dintre doamne, sunt convins că fixează șifonierul în căutarea ținutei perfecte. Așa cum zic tradițiile din popor, ar trebui să purtați lenjeria intimă de culoare roșie, ca să fiți iubite tot anul.

În privința machiajului, puteți folosi farduri de ochi un pic sclipicioase, rimel negru, eyeliner, și de ce nu, un ruj de culoare roșu, bineințeles fără să exagerați, pentru că simplitatea este mult mai sexy. Părul un pic ondulat și lăsat pe spate este suficient, nu sunt necesare coafuri excentrice.

 

Dacă mergeți într-o locație elegantă, optați pentu o rochie lungă, neagră sau roșie, cu spatele gol, o pereche de cercei de dimensiuni mici, strălucitori, un lanțisor subțire și o brățară din argint.

Evident pantofii trebuie să fie foarte eleganți și cu un toc înalt.

Personal, vă recomand pentru acest sfarșit de an, o rochie lungă de culoare roșie, la care să asortați bijuterii de argint, cum ar fi o brațară și o pereche de cercei, nu foarte extravaganți și o pereche de pantofi cu toc înalt.

Cel mai important e sa fiți voi înșivă și să începeți noul an optmiști, hotărâți și cu multă voie bună, astfel ca 2017 să fie mai bun ca anul ce se încheie.