A IV-a editie a evenimentului The Dandy Run!

MARIAN MANCIU

fashion blogger

A IV-a editie a evenimentului The Dandy Run!

Stup Art si Stil Masculin vă invită la a IV-a editie The Dandy Run, powered by BRICI, sambata 1 aprilie 2017, in cadrul- Salonul Bicicletei 2017 @Romexpo, începând cu orele 13:30 la BRICI (Calea Floreasca 111-113) deoarece vor pedala cu stil in jurul Bucureștiului în cele mai cool outfituri!

 

The Dandy Run este o plimbare urbană cu bicicleta, dar atentie…Este o plimbare cu stil! Se vor lua cu asalt bulevardele Bucureștiului în cele mai prezentabile costume & fuste de cycling și vor pedala printre atracțiile iconice ale capitalei.

 

Începand cu orele 13:30, se vor întalni la BRICI (Calea Floreasca 111-113) unde îi vor fi asteptați toți participantii la paradă, timp de o oră și jumatate, iar de la orele 15:00 vor începe să pedaleze către Salonul Bicicletei de la Romexpo, cu atenție, pe pista de biciclete.

Taxa pentru Salonul Bicicletei se achita la intrarea Romexpo și este în valoare de 20 lei.

 

Traseul este urmatorul: BRICI (Calea Floreasca 111-113) – Bdv. Mircea Eliade- Bdv Aviatorilor- Bdv Constantin Prezan- Soseaua Kiseleff- Romexpo, unde începand cu orele 16:00 vor încheia plimbarea cu desfașurarea unor evenimente artistice și o petrecere . Evenimentul va fi prezentat de Andrei Coman.

 

Se cere îmbrăcăminte adecvată, tip: costume din stofă, pantaloni trei sferturi, papioane și berete. Dați tot ce aveți mai bun pentru inaltele distinctii care vor fi acordate pentru “Cel mai bine îmbrăcat domn” și “Cel mai bine imbracată doamnă”. cu premii din partea: Men's Cave - Lifestyle Boutique/ Beauty One / Oxigen - Life's Spirit /.Sugestii vestimentare: pantaloni de golf, jachete sau veste din tweed, pantofi, bluze vintage cu imprimeuri, camasi, fuste de cycling sau poate o capa sport, cravate sau esarfe din matase.

Stergeti-va praful de pe velociped sau bicicleta cu aer retro, se acorda un premiu pentru cea mai buna bicicletă vintage! Dacă bicicleta ta nu este tocmai una clasică, încearcă-ți talentul la competiția pentru cel mai original decorată bicicletă, cu premii din partea : TM leather / Beauty One / Oxigen - Life's Spirit /

Nu uitați de deosebitul premiu pentru “Cea mai frumoasa mustata” si ‘’Cea mai frumoasa barba’’ cu premii din partea: TM leather / Beauty One / .

 

In cadrul evenimentului va fi organizată o tombolă cu premii oferite de catre parteneri, printre care: Men's Cave - Lifestyle Boutique / Beauty One / .

 

Artele vizuale dupa cum v-ați obișnuit sunt un must pentru evenimentele realizate de catre S.T.U.P. astfel nici de aceasta data nu se vor abate de la patern, provocandu-vă la o expozitie de calibru semnata Sebastian Moise: ,,O plimbare cu vespa este mereu plăcută, în special daca destinația este St. Tropez! Ilustrația unei aventuri pe doua roți.''

 

În ceea ce priveste muzica Dj Cosminuit va încinge atmosfera, cu fluiditatea beat-urilor bootyandfunkybreaks, dar si electro.

 

Dress Code: Wear Tweed’ ( brown, beige, green..)